Over Ons


Wij ontwikkelen ideaal leesmateriaal en andere educatieve producten voor ouders die graag willen dat hun kinderen Chinees leren en graag een stukje van vroeger willen meegeven aan hun kinderen.

Onze producten zijn voor iedereen, jong en oud!

Alle producten zijn zorgvuldig getest door ons, op onze website zijn gedetailleerde productomschrijvingen  met afbeeldingen beschikbaar.

Onze media en boeken selectie zijn perfect voor een vroege ontwikkeling van de Chinese spreekvaardigheid van uw kind. Ook als ouder zijnde zult u veel plezier hebben met onze producten, vooral wanneer u uw kind ziet ontwikkelen. Verder biedt onze content u ook verschillende manieren om uw kind leert over bepaalde moralen waar uw kind mee te maken krijgt tijdens de opvoeding. Hierbij te denken aan vriendschap, het leren delen en het nemen van verantwoordelijkheid. De meeste boeken van ons zijn uitgerust met audio Cd’s in Mandarijn Chinees en in Engels. Sommige boeken  zijn zelfs uitgerust met Cd’s en VCD’s, speciaal voor de kleintjes.

Het merendeel van onze boeken behoren bij een van de series van de "E-Teacher Talking Pen Books". Deze kunnen worden gelezen net als bij een normaal boek, maar kunnen ook gebruikt worden met de "E-Teacher Talking Pen". Met de "E-Teacher Talking Pen"hoeft u alleen maar de tekst en foto’s op het boek te richten. De "E-Teacher Talking Pen"zal dan de woorden oplezen met een duidelijke stem, in zowel Engels als Chinees. Zonder twijfel is dit de beste manier om een taal te leren!

Onze boeken richten zich ook op Chinese klassiekers. De boeken zijn prima geschikt voor ouders om hen oudere kinderen te laten leren over de Chinese literatuur, gezegdes, en beroemde figuren uit de geschiedenis.

We zijn erg enthousiast om de door onze met zorg geselecteerde producten aan onze klant te introduceren. Onze kinderboeken, E-Teacher Talking Pen, en de Dvd’s zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit en productveiligheid. Onze producten zijn niet alleen bruikbaar voor educatieve doeleinden, de hele familie kan er plezier aan hebben.
We heten alle ouders van welke afkomst dan ook welkom bij Chinese E-Learning Webshops om onze kinderen meer te laten leren over de Chinese taal en cultuur.

Wij geloven dat je door dagelijks lezen samen met je kind, jezelf beter kunt verbinden aan je kind en u ze op deze manier kunt helpen met de ontwikkeling van hun leervaardigheid. Het is zelfs een groter geschenk om voor te lezen in uw kinds moedertaal waardoor ze zich trots zullen gaan voelen op hun afkomst. Happy Learning webshops is blij om u de beste producten en diensten aan te kunnen bieden, die helpen om uw kind zijn leerdoelen te laten bereiken. Uw zult gegarandeerd tevreden zijn! Laten we het plezier met het leren van onze E-Teacher Talking Pen verspreiden!